top of page

Apaguem fogons als migdies i
t'esperem a les nits

Si ens coneixes saps que a Can Perico ens agrada oferir-te sempre noves i bones propostes. Per això és necessari observar l’entorn, viure en coherència amb el què fas, contemplar la natura, gaudir del que ens regala i cuinar al seu ritme. Tot té el seu temps just. I aquí és on es fa la màgia. Tant a la cuina com a la vida, lluny de posar el pilot automàtic i viure a mil revolucions, un dels nostres objectius vitals és escoltar-nos i sentir-nos connectades amb el present.

 

Enguany celebrem els 30 anys de la nostra història! Són tantes les vivències que hem
abraçat que només podem estar infinitament agraïdes d’aquest regal. Però per seguir, a vegades, és necessari parar. Aturar-se per respirar, per agafar aire; per contemplar les passes del camí que hem traçat, recordar tot el que hem construït i deixar que neixin noves propostes que ens ronden pel cap i us volem oferir.

 

És per aquest motiu que hem decidit apagar els fogons als migdies de Can Perico, i
continuar oferint-vos tota la nostra energia a les Nits! Fa 30 anys vam començar amb aquest bonic projecte vital, i ja en fa 9 que vam arrencar amb els dinars. Han estat anys de molta feina, de moltes salses i vinagretes, de molts xups xups, de molts nervis, de molts canvis i sempre creant amb il·lusió.


Durant tot aquest temps us hem ofert milers de receptes saludables, buscant els millors
ingredients de temporada, cuinant-los amb amor i cura. Però ara, sentim la necessitat d’aturar-nos per deixar espai a noves idees i projectes. Aturar-nos per poder seguir amb la passió que ens defineix.


Un 8 de gener de 2013 vam obrir les portes als migdies, amb molta il·lusió i moltes ganes. I
un 8 de gener, de 2022, posarem fi a una etapa preciosa que ens ha omplert la vida d’experiències, d’aprenentatges i d’amor. Aturarem els fogons als migdies per reinventar-
nos i sobretot; aturar per poder oferir-vos molt més !!

 

Ens mouen les emocions i així engeguem una nova etapa; amb emoció i il·lusió, i amb moltes ganes de seguir acollint-vos a casa nostra, sorprendre-us i cuidar-vos. No sabem que ens depararà el camí però estem preparades. Volem obrir bé els ulls, aixecar la mirada, escoltar, sentir i així deixar néixer noves propostes sempre de la millor manera que sabem.


De moment el nou horari a partir del 8 de gener serà: Obrirem tots els vespres de la setmana i seguirem cuidant les Nits de Can Perico amb el cor i l’ànima que defineix el nostre restaurant; t’hi esperem, preparades i decidides, deixant aflorar la nostra creativitat.

 

Seguirem treballant agraïdes per tot aquest camí que hem recorregut junts.


El nostre equip i els nostres clients; ja sou família.
Sense vosaltres no hauria estat possible.
Gràcies. Gràcies infinites.

bottom of page